REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 180 gramų cukraus
  • 75 gramai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 350 mililitrų uogienės (juodųjų serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 180 gramų cukraus
  • 75 gramai krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 350 mililitrų uogienės (juodųjų serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų