Susmulkinkite mėsą: didesniais ar mažesniais kubeliais. Mėsą sumaišykite su druska, pipirais ir žalumynais: krapais, petražolėmis ir svogūno laiškais. Po to įmaišykite majonezą. Marinuokite apie 1 parą. Kepkite griliuje ar šašlykinėje. Skanaus :-)
Autorius: Mantė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
200 gramų majonezo
1 kilogramas kiaulės nugarinės (ar sprandinė)
1 valgomasis šaukštas druskos
3 valgomieji šaukštai žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite mėsą: didesniais ar mažesniais kubeliais. Mėsą sumaišykite su druska, pipirais ir žalumynais: krapais, petražolėmis ir svogūno laiškais. Po to įmaišykite majonezą. Marinuokite apie 1 parą. Kepkite griliuje ar šašlykinėje. Skanaus :-)