REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai populiarios žiemos sezono salotos. Jei norisi sotesnių - galima dėti majonezo. Taip pat galima pagardinti rūgščiu obuoliu ar razinomis. Šitos salotos puikiai tiks ir kasdieniam ir šventiniam stalui.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1.5 galvos kopūstų (vidutinio dydžio)
  • 4 vienetai morkų
  • 1.5 vieneto citrinų
  • 1 saujelė petražolių
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno acto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą nuplauti, išpjauti šerdį ir smulkiai supjaustyti kopūstą.
  2. Stambiai sutarkuoti morkas.
  3. Dubenėlyje sumaišyti kopūstą su morkomis. Suberti smulkintas petražoles.
  4. Pabarstyti druska ir pipirais.
  5. Apipilti alyvuogių aliejumi ir actu. Rankomis spaudžiant gerai išmaišyti.
  6. Įpilti citrinos sulčių ir permaišyti.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų