Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 50 gramų razinų
  • 50 gramų riešutų (lazdynų)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų.
    Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius.
    Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 50 gramų razinų
  • 50 gramų riešutų (lazdynų)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolių viršūnėlę nupjauti, išskobti vidų.
    Sumaišyti susmulkintus riešutus su uogiene, razinomis ir įdaryti šia mase obuolius.
    Sudėti obuolius ant grilio padėklo, aplieti citrinos sultimis, vynu ir kepti 15-20 min.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų