INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių
- šiek tiek cinamono (žiupsnelis)
- 200 gramų cukraus
- 10 vienetų obuolių
- 250 mililitrų grietinėlės
- 120 gramų sviesto
- 500 gramų maskarponės sūrio
- 300 mililitrų likerio "poéma creme"
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.
Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.
Viliojančio saldumo!
REKLAMA