Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų (žievelė)
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 5 vienetai morkų
- 4 vienetai obuolių
- 2 vienetai petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas vištiena (jauna)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas sviesto (tirpintas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais.
Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių.
Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50-60 min.
Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine ir palaistoma atsiradusiu skysčiu.
Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės.
Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, o aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis.
Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų (žievelė)
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 5 vienetai morkų
- 4 vienetai obuolių
- 2 vienetai petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas vištiena (jauna)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas sviesto (tirpintas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais.
Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių.
Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50-60 min.
Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine ir palaistoma atsiradusiu skysčiu.
Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės.
Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, o aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis.
Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą