Turbūt daugeliui iš vaikystės žinomas klasikinis šio patiekalo variantas – sutarkuotos ir keptuvėje iškeptos bulvės, kitaip sakant, nei kugelis, nei bulviniai blynai. Šis receptas rudeniškai patobulintas – kepama kartu su cukinijomis ir morkomis. Skonis maloniai nustebino, o patiekalo paprastumas ir aromatas jaukiai dera su vėstančio rudens oro kvapu ir ilgėjančiais vakarais.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
 - 1 vienetas cukinijos (nedidelė)
 - 1 vienetas morkų
 - 2 žiupsneliai druskos
 - 2 žiupsneliai maltų kvapiųjų pipirų
 - 2 žiupsneliai rytietiškų prieskonių mišinio
 - 2 valgomieji šaukštai aliejaus
 - Garnyrui:
 - 2 vienetai pomidorų pastos
 
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, cukiniją ir morką sutarkuoti į atskirus indus.
 - Į įkaitintą aliejų suberti tarkuotas bulves ir morką, ant mažos liepsnos pakepus ~10 min., suberti ir cukiniją. Toliau kepti, kol daržovės suminkštės.
 - Įberti druskos, maltų kvapiųjų pipirų, prieskonių. Išmaišyti.
 - Patiekti su skiltelėmis pjaustytais pomidorais.
 
REKLAMA
 
  
