Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis kivių želė
  • 300 gramų miško uogų jogurto
  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 50 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis kivių želė
  • 300 gramų miško uogų jogurto
  • 1 vienetas apelsinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 50 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsiną supjaustau griežinėliais dedu į indą.
  2. Užpilu želė (pagaminu taip, kaip parašyta ant pakelio). Laukiu kol sustings.
  3. Želatiną išbrinkinu 50 ml vandens, ištirpinu ir supilu į jogurtą. Gerai išmaišau.
  4. Ant sustingusios želė supilu jogurtinį sluoksnį. Dedu šaltai, kai sustingsta išverčiu į lėkštę. Skanaus :)

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų