• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 200 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės (pvz. „Philadelphia“))
  • šiek tiek kumino
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius išplakti su druska ir pakepti keptuvėje su aliejumi omletą.
    Omletui kepant sudėti susmulkintus svogūnų laiškus.
    Viename dubenyje sumaišyti jautienos faršą, susmulkintą svogūną, smulkintas petražoles, čiobrelius, kuminą, tarkuotą sūrį, prieskonius, likusį kiaušinį ir grietinėlės sūrį.
    Ant folijos sukloti plonas vytinto kumpio riekeles, sudėti jautienos faršo masę, sutarkuotas morkas bei iškeptą omletą.
    Suvynioti viską į ritinį ir kepti apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti supjausčius mažesniais ritinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 200 gramų jaučio kumpio (vytintas)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 80 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlės (pvz. „Philadelphia“))
  • šiek tiek kumino
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius išplakti su druska ir pakepti keptuvėje su aliejumi omletą.
    Omletui kepant sudėti susmulkintus svogūnų laiškus.
    Viename dubenyje sumaišyti jautienos faršą, susmulkintą svogūną, smulkintas petražoles, čiobrelius, kuminą, tarkuotą sūrį, prieskonius, likusį kiaušinį ir grietinėlės sūrį.
    Ant folijos sukloti plonas vytinto kumpio riekeles, sudėti jautienos faršo masę, sutarkuotas morkas bei iškeptą omletą.
    Suvynioti viską į ritinį ir kepti apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti supjausčius mažesniais ritinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų