REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • šiek tiek lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę padalyti į dvi dalis ir padaryti įpjovą įdarui.
    Vištieną ištrinti turimais prieskoniais.
    Sutarkavus pusę svogūno, jo sultimis apšlakstyti paukštieną.
    Sutarkavus česnaką, sumaišyti jį su baziliku bei majonezu, gautu padažu kruopščiai ištrinti vištieną ir palikti marinuotis 2 val.
    Įdarui išmirkytus bei nuplautus džiovintus grybus smulkiai supjaustyt, nulupti bei smulkiai supjaustyti pievagrybius, bei likusią pusę svogūno ir viską kepti su grietinėle, kol viskas suminkštės ir atsiras sulčių (nepamiršti masės pagardinti druska, pagal skonį).
    Gauta mase įdaryti paukštienos krūtinėlę, ir apibarstyti lydytu sūriu.
    Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min., kol gražiai apskrus.
    Patiekti su mėgstamomis salotomis ar kitu pagardu.
    Skanaus.

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • šiek tiek majonezo
  • 100 gramų pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • šiek tiek lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę padalyti į dvi dalis ir padaryti įpjovą įdarui.
    Vištieną ištrinti turimais prieskoniais.
    Sutarkavus pusę svogūno, jo sultimis apšlakstyti paukštieną.
    Sutarkavus česnaką, sumaišyti jį su baziliku bei majonezu, gautu padažu kruopščiai ištrinti vištieną ir palikti marinuotis 2 val.
    Įdarui išmirkytus bei nuplautus džiovintus grybus smulkiai supjaustyt, nulupti bei smulkiai supjaustyti pievagrybius, bei likusią pusę svogūno ir viską kepti su grietinėle, kol viskas suminkštės ir atsiras sulčių (nepamiršti masės pagardinti druska, pagal skonį).
    Gauta mase įdaryti paukštienos krūtinėlę, ir apibarstyti lydytu sūriu.
    Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min., kol gražiai apskrus.
    Patiekti su mėgstamomis salotomis ar kitu pagardu.
    Skanaus.

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų