Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lydekų
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • šiek tiek batono
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • šiek tiek svogūnų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek citrinų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lydekų
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • šiek tiek batono
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • šiek tiek svogūnų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek citrinų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama. Žuvies filė, piene išmirkytas batonas ir svieste pakepintas ir smulkiai supjaustytas svogūnas sukapojami, sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama, įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama. Kepama orkaitėje 30 -45 min. Atvėsus žuviai, išimami siūlais, supjaustoma gabalėliais ir puošiama citrinos griežinėliais. Įdarytą žuvį galima iškepti orkaitėje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų