Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis žolelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • Padažui:
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 50 mililitrų baltojo vyno acto
  • 4 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas baklažanų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis žolelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • Padažui:
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 50 mililitrų baltojo vyno acto
  • 4 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų