INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 600 gramų vištiena
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustome česnakus. Sumaišome aliejų, sojos padažą, medų, česnakus ir likusius prieskonius.
Vištienos dalis apipilame marinatu, ranka pamaišome, kad marinatas padengtų vištą.
Marinuojame šaltai apie 2-4 valandas.
Kepame grilyje.
Autorius: Galina
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 600 gramų vištiena
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustome česnakus. Sumaišome aliejų, sojos padažą, medų, česnakus ir likusius prieskonius.
Vištienos dalis apipilame marinatu, ranka pamaišome, kad marinatas padengtų vištą.
Marinuojame šaltai apie 2-4 valandas.
Kepame grilyje.
Autorius: Galina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI