Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 stiklinė granatų (sultys)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai imbierų (smulkiai tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą nuplauname ir supjaustome dalimis.
    Svogūnus sumalame kartu su česnakais ir imbieru.
    Vištą įtriname druska ir pipirais, apipilame aliejumi, granatų sultimis, sudedame svogūnų tyrę ir išmaišome.
    Uždengiame ir laikome šaldytuve apie 8 valandas.
    Kepame orkaitėje arba grilyje. Skanaus!!!

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 stiklinė granatų (sultys)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai imbierų (smulkiai tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą nuplauname ir supjaustome dalimis.
    Svogūnus sumalame kartu su česnakais ir imbieru.
    Vištą įtriname druska ir pipirais, apipilame aliejumi, granatų sultimis, sudedame svogūnų tyrę ir išmaišome.
    Uždengiame ir laikome šaldytuve apie 8 valandas.
    Kepame orkaitėje arba grilyje. Skanaus!!!

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų