Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 stiklinė granatų (sultys)
- 4 arbatiniai šaukšteliai imbierų (smulkiai tarkuotas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai vištiena
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą nuplauname ir supjaustome dalimis.
Svogūnus sumalame kartu su česnakais ir imbieru.
Vištą įtriname druska ir pipirais, apipilame aliejumi, granatų sultimis, sudedame svogūnų tyrę ir išmaišome.
Uždengiame ir laikome šaldytuve apie 8 valandas.
Kepame orkaitėje arba grilyje. Skanaus!!!
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 1 stiklinė granatų (sultys)
- 4 arbatiniai šaukšteliai imbierų (smulkiai tarkuotas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai vištiena
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą nuplauname ir supjaustome dalimis.
Svogūnus sumalame kartu su česnakais ir imbieru.
Vištą įtriname druska ir pipirais, apipilame aliejumi, granatų sultimis, sudedame svogūnų tyrę ir išmaišome.
Uždengiame ir laikome šaldytuve apie 8 valandas.
Kepame orkaitėje arba grilyje. Skanaus!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą