Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas gervuogių
  • 0.5 kilogramo cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas gervuogių
  • 0.5 kilogramo cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gervuoges atidžiai perrinkti, nuplauti. Sudėti į dubenį, užpilti cukrumi ir palikti porai valandų.
  2. Tada sudėti jas į puodą ir ant vidutinės ugnies užvirinti, šaukštu nugriebti putas. Pavirti apie 5 minutes, tada nukelti nuo ugnies ir leisti atvėsti. Pakartoti tai dar 2 kartus.
  3. Tada supilti uogienę į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų