Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 15 vienetų vyšnių (konservuotos)
- 80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
- 150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
- 300 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.
Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.
Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.
Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 15 vienetų vyšnių (konservuotos)
- 80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
- 150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
- 300 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.
Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.
Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.
Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą