Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 15 vienetų vyšnių (konservuotos)
  • 80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
  • 150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 300 gramų varškės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.

    Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.

    Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.

    Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.

    Skanaus :)

Autorius: Angelė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 15 vienetų vyšnių (konservuotos)
  • 80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
  • 150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 300 gramų varškės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.

    Avietes atšildykite. Apelsinus nulupkite, nuimkite skūrelę, išimkite kauliukus ir supjaustykite gabaliukais.

    Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.

    Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.

    Skanaus :)

Autorius: Angelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų