• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų grietinėlės (35%)
  • 50 gramų juodojo šokolado (be priedų)
  • 6 vienetai braškių (šaldytos)
  • 1 vienetas želės (aviečių, pakelis)
  • 1 vienetas želės (kivių, pakelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atsišildyti braškes.
    Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
    Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
    Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų grietinėlės (35%)
  • 50 gramų juodojo šokolado (be priedų)
  • 6 vienetai braškių (šaldytos)
  • 1 vienetas želės (aviečių, pakelis)
  • 1 vienetas želės (kivių, pakelis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atsišildyti braškes.
    Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
    Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
    Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
    Skanaus!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų