Atsišildyti braškes. Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti. Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti. Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų grietinėlės (35%)
50 gramų juodojo šokolado (be priedų)
6 vienetai braškių (šaldytos)
1 vienetas želės (aviečių, pakelis)
1 vienetas želės (kivių, pakelis)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atsišildyti braškes. Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti. Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti. Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą. Skanaus!