Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
- 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
Išeina du kepaliukai.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
- 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
Išeina du kepaliukai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą