Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
  • 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 0.5 litro vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
    Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
    Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
    Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
    Išeina du kepaliukai.

Autorius: Grėtė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
  • 3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 0.5 litro vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
    Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
    Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
    Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
    Išeina du kepaliukai.

Autorius: Grėtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų