Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių (trumpos, storos)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta, liesa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.

    Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.

    Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais žiedais, apkepkite aliejuje, kuriame kepė vėrinukai. Apiberkite keptais svogūnais paruoštą patiekalą. Viršų pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaus! ;)

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių (trumpos, storos)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta, liesa)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.

    Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.

    Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais žiedais, apkepkite aliejuje, kuriame kepė vėrinukai. Apiberkite keptais svogūnais paruoštą patiekalą. Viršų pabarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaus! ;)

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų