INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
  -   1 vienetas   paprikų 
  -   500 gramų   pomidorų pastos 
  -   400 gramų   pupelių (raudonos, konservuotos) 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   500 gramų   jautienos faršo 
  -   šiek tiek   sūris (fermentinis) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  -   šiek tiek   prieskonių (čili arba jautienai) 
  -   1 vienetas   čili pipirų 
  -   šiek tiek   žalumynų 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
 Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
 Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
 Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
 Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.
 Patiekalo gaminimas užtrunka apie 2 valandas.
 Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunasi maždaug 5 porcijos.
 Skanaus!   
    Autorius: Gedas 
     REKLAMA