• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas obuolių
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas obuolių
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlį nuplaukite, išvirkite ir truputį atvėsinkite. Tada nulupkite ir sutarkuokite.
  2. Svogūną nulupkite, suraikykite žiedais. Sumaišykite šaukštą acto su šaukštu aliejaus, užpilkite šiuo mišiniu svogūnus ir palikite marinuotis.
  3. Obuolį supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sumaišykite su burokėliais, marinuotais svogūnais bei užbarstykite druska.
  4. Sumaišykite ir lengvai išplakite likusį aliejų su actu. Šiuo mišiniu apliekite salotas, puoškite krapais ir tiekite.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų