REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (šaldytos)
- 200 gramų cukraus
- 500 gramų grietinėlės (33 %)
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- 6 vienetai želatinos (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.
Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)
Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.
Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.
Papuošti mėtos šakelėmis.
Nerealiai skanu :)
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (šaldytos)
- 200 gramų cukraus
- 500 gramų grietinėlės (33 %)
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- 6 vienetai želatinos (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.
Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)
Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.
Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.
Papuošti mėtos šakelėmis.
Nerealiai skanu :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą