Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių (šaldytos)
  • 200 gramų cukraus
  • 500 gramų grietinėlės (33 %)
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 6 vienetai želatinos (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.

    Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)

    Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.

    Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.

    Papuošti mėtos šakelėmis.

    Nerealiai skanu :)

Autorius: Angelė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių (šaldytos)
  • 200 gramų cukraus
  • 500 gramų grietinėlės (33 %)
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 6 vienetai želatinos (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.

    Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)

    Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.

    Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.

    Papuošti mėtos šakelėmis.

    Nerealiai skanu :)

Autorius: Angelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų