REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 1 sauja bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 6 vienetai datulių (džiovintos)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 stiklinės migdolų
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas vištiena ((arba kalakutas, 1,5-2 kg))
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius pusiau išvirti 2 stiklinėse vandens, nukošti ir nestipriai apkepinti dalyje sviesto, pasūdyti.
    Apkepinti perplautus abrikosus.
    Apkepinti migdolus.
    Ryžius, abrikosus, datules ir migdolus permaišyti su cinamonu ir maltais gvazdikėliais. Sukimšti į įšdarinėtą, perplautą ir nusausintą vištą arba kalakutą, užsiūti.
    Vištą apkepinti svieste ir visą ištepti likusiu sviestu. Įdėti į kepimo skardą, palieti 0,5 stiklinės vandens. 30-40 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje, palaistant išsiskyrusiomis sultimis.
    Patiekiant papuošti baziliko šakelėmis.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 1 sauja bazilikų
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 6 vienetai datulių (džiovintos)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 stiklinės migdolų
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas vištiena ((arba kalakutas, 1,5-2 kg))
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius pusiau išvirti 2 stiklinėse vandens, nukošti ir nestipriai apkepinti dalyje sviesto, pasūdyti.
    Apkepinti perplautus abrikosus.
    Apkepinti migdolus.
    Ryžius, abrikosus, datules ir migdolus permaišyti su cinamonu ir maltais gvazdikėliais. Sukimšti į įšdarinėtą, perplautą ir nusausintą vištą arba kalakutą, užsiūti.
    Vištą apkepinti svieste ir visą ištepti likusiu sviestu. Įdėti į kepimo skardą, palieti 0,5 stiklinės vandens. 30-40 minučių kepti vidutinio karštumo orkaitėje, palaistant išsiskyrusiomis sultimis.
    Patiekiant papuošti baziliko šakelėmis.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų