Prisiminė pamirštą šašlykų marinatą: išbandykite jau šį savaitgalį

„Minkšti ir sultingi šašlykai. Tikrai nustebau pamačiusi, ką gali svogūnai. Juk šašlykus marinavau tik su jais. Truputį reikėjo pavargti ir paverkti, kol supjausčiau ir maigiau svogūnus. Bet visos iškritusios ašaros to buvo vertos. Tikrai tai puikus šašlykų marinavimo būdas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Ingredientai: 2 kg kiaulienos sprandinės; 4–6 svogūnai; geras žiupsnis juodųjų pipirų; 1 a. š. šašlykų prieskonių (nebūtina); druskos pagal skonį.

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais pusžiedžiais. Sudedame į dubenį ir maigome juos rankomis, kol išskirs sultis. Svogūnai suminkštėja, tampa tarsi riebaluoti ir išskiria aliejų.

Kiaulieną supjaustome apystambiais gabalais. Sumaišome su svogūnais, pabarstome pipirais, prieskoniais. Pamarinuojame pora val. Prieš kepimą pabarstome druska. Neriame ant iešmų ir kepame griliuje.


Rašyti komentarą...
L
Linas
2021-10-09 16:56:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kas čia naujo senas receptas visiems gerai žinomas
Atsakyti
0

L
Linas
2021-10-09 16:55:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kas čia naujo neturi ką rašyt l
Atsakyti
0

D
Dina
2021-10-10 17:58:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
Na tu matai, mesa su pipirais ir cibuliais pasudyta, tai naujove.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų