Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Taip sakau gaminimui gamtoje. Kuriam kepsnines ir liekam valgyti lauke. Porcijos 6. Laiko, kurį sugaišime kepant neskaičiuojame, nes jis praleistas lauke, draugų artimųjų apsuptyje“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Taip sakau gaminimui gamtoje. Kuriam kepsnines ir liekam valgyti lauke. Porcijos 6. Laiko, kurį sugaišime kepant neskaičiuojame, nes jis praleistas lauke, draugų artimųjų apsuptyje“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Ingredientai: 3 kg kiaulienos sprandinės; 3 svogūnai; 3 skiltelės česnako; 0,5 l obuolių sulčių; Druskos pagal skonį; žiupsnis pipirų; 2 a. š. šašlykų prieskonių; 1 sauja svogūnų laiškų; 3 v. š. pomidorų padažo.

Šašlykų marinatas

Kiaulieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Svogūną, česnaką nulupame ir pasmulkiname. Mėsą gardiname prieskoniais, sudedame pjaustytus svogūnus su česnaku ir užpilame sultimis.

Paliekame marinuotis parą. Kuriame kepsnines, veriame šašlykus ir kepame. Man labai skanu šašlykus valgyti su smulkintais svogūnų laiškais maišytais su pomidorų padažu. Skanaus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų