Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip mano Kamilė sakė, tai pati skaniausia uogienė, kokią jai teko valgyti. Net nežinau ar recepto reikia. Uogos tinka pačios įvairios. Kuo daugiau skirtingų, tuo skaniau“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kaip mano Kamilė sakė, tai pati skaniausia uogienė, kokią jai teko valgyti. Net nežinau ar recepto reikia. Uogos tinka pačios įvairios. Kuo daugiau skirtingų, tuo skaniau“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Reikės: 2 kg agrastų, 1 kg aviečių, 1,5 kg serbentų: juodųjų ir raudonųjų, 0,5 kg braškių; 2 kg cukraus.

Uogienės receptas

Uogas nuplauname. Suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir verdame apie 20 minučių, vis nugraibydami susidariusias putas. Uogas sutriname maisto smulkintuvu. Dar kartą išverdame.

Supilame uogienę į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užsukame. Dedame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir paliekame atvėsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų