Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip mano Kamilė sakė, tai pati skaniausia uogienė, kokią jai teko valgyti. Net nežinau ar recepto reikia. Uogos tinka pačios įvairios. Kuo daugiau skirtingų, tuo skaniau“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kaip mano Kamilė sakė, tai pati skaniausia uogienė, kokią jai teko valgyti. Net nežinau ar recepto reikia. Uogos tinka pačios įvairios. Kuo daugiau skirtingų, tuo skaniau“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Reikės: 2 kg agrastų, 1 kg aviečių, 1,5 kg serbentų: juodųjų ir raudonųjų, 0,5 kg braškių; 2 kg cukraus.

Uogienės receptas

Uogas nuplauname. Suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir verdame apie 20 minučių, vis nugraibydami susidariusias putas. Uogas sutriname maisto smulkintuvu. Dar kartą išverdame.

Supilame uogienę į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užsukame. Dedame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir paliekame atvėsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų