Odeta rekomenduoja šį šašlykų marinatą – išbandė jau ne kartą

„Šį kartą dalinuosi labai skaniu šašlykų receptu, kurį jau ne kartą išbandėme savo draugų rate“, – sako tinklaraštininkė Odeta.

Reikės: 1.5 kg kiaulienos sprandinės; 2 svogūnų; 100 g juodos arbatos; 2 šaukšteliai džiovintų bazilikų; 2 šaukšteliai džiovintų raudonėlių; 1 šaukštelis druskos; 1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų.

Šašlykų marinatas

Arbatžoles užpilkite verdančiu vandeniu (apie 1 l.) ir palikite pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį. Į atvėsusią arbatą sudėkite supjaustytą gabaliukais kiaulienos sprandinę ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti.

Kai mėsa pasimarinuos arbatoje, nupilkite skystį ir sudėkite smulkintus svogūnus, džiovintas žoleles, pipirus ir gerai  rankomis išmaigykite. Palikite valandai šaldytuve.

Prieš veriant ant iešmų, mėsą pabarstykite druska. Kepkite mėsą suvertą ant iešmų vis pavartant, kol iškeps. Valgome su salotomis.

Šaltinis: Samčio užrašai 


Rašyti komentarą...
V
Vidas
2021-04-03 19:15:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
Rytiniam slapime labai gerai uzsimarinuoja .valgoma taip pat su lapais.(salotomis)
Atsakyti
-2

a
armenas
2021-04-03 12:03:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
nieko gero arbatos atliekose . svogunu sultyse .. pats geriausias...
Atsakyti
-2

A
Algis
2021-04-04 11:29:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
Zajabis
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų