• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pjaustydami moliūgą kiekvieną kartą išmetate jo vidų? Tačiau pabandykite bent vieną kartą jų neišmesti ir pasigaminti gardų užkandį.

12

Pjaustydami moliūgą kiekvieną kartą išmetate jo vidų? Tačiau pabandykite bent vieną kartą jų neišmesti ir pasigaminti gardų užkandį.

REKLAMA

Reikės: 1,5 puodelio moliūgų sėklų, 2 šaukštų ištirpinto sviesto ir šaukštelio druskos.

Gaminimas:

Skaptuodami moliūgą, išimkite moliūgo sėklas, jas gerai nuplaukite ir nusausinkite.

Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.

Supilkite sėklas į dubenį, užpilkite ištirpintu sviestu ir įberkite druskos.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir išberkite moliūgų sėklas. Kepkite apie 45 minutes, kol sėklos taps auksinės spalvos. Štai ir viskas!

Moliūgų sėklos padeda kovoti su organizmo uždegimais, užkerta kelią diabetui ir antsvoriui. Taip pat jos yra praturtintos antioksidantais ir padeda geriau išsimiegoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų