REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai vienas iš gardžiausių obuolių pyragų receptų, kuriuos esu kepusi. Receptas nepaprastai lengvas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Tai vienas iš gardžiausių obuolių pyragų receptų, kuriuos esu kepusi. Receptas nepaprastai lengvas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 200 g miltų, 100 g sviesto (tirpinto), 3 kiaušinių, 1 skardinės saldaus kondensuoto pieno (385 g), 1 a.š. kepimo miltelių, 1 a.š. vanilinio cukraus, žiupsnelio druskos, 2 - 4 obuolių, razinų ir džiovintų spanguolių (nebūtina).

Dubenyje, mikserio pagalba, sumaišiau kiaušinius, supyliau kondensuotą pieną ir atvėsintą sviestą. Miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų persijojau, įbėriau žiupsnelį druskos ir per kelis kart supyliau į masę. Viską suplakiau mikseriu iki vientisos masės.

Įmaišiau smulkiai pjaustytus obuolius ir subėriau razinas, džiovintas spanguoles (prieš tai jas nuplikiau verdančiu vandeniu). Kepimo indą sutepiau aliejumi ir supyliau masę. Ant viršaus išdėjau obuolius ir pašoviau kepti į orkaitę. Kepiau 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40–45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų