REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris savo spintoje rado „McDonald's“ mėsainį, kuris ten praleido penkerius metus. Mėsainis atrodė beveik taip pat, kaip šviežias.

Moteris savo spintoje rado „McDonald's“ mėsainį, kuris ten praleido penkerius metus. Mėsainis atrodė beveik taip pat, kaip šviežias.

REKLAMA

Amerikietė iš Vašingtono Megan Condry mėsainį į spintą iš pradžių nusprendė padėti eksperimento dėlei, bet vėliau apie jį pamiršo, ir mėsainį rado tik po penkerių metų.

Praėjus visam šiam laikui, ji spintoje ieškojo kalėdinių dekoracijų, ir nuo lentynos nukritus dėžei pamatė už jos gulintį „McDonald‘s“ patiekalą, rašoma indy100.com.

Niekuo nekvepėjo ir atrodė taip pat

Megan sako, kad mėsainis su sūriu niekuo nekvepėjo ir atrodė taip pat, kaip tą dieną, kai jį nusipirko. Tačiau buvo vienas aiškus skirtumas. Visų pirma, sūrainis buvo kietas kaip akmuo. Megan pasakojo: „Turbūt juo būčiau galėjusi išdaužti langą“.

„McDonald‘s“ restorano atstovai bandė savo tinklapyje paaiškinti, kodėl ant mėsainio neužaugo pelėsis ir kodėl jis nesuiro – pasirodo, ši amerikietė nebuvo pirmoji tyčia ar netyčia atlikusi tokį eksperimentą. Tinklaraščio įraše, pavadintame „Atsakymas į mitą, kad „McDonald‘s“ mėsainiai neyra“, kompanijos atstovai aiškino:

REKLAMA
REKLAMA

„Tam tikromis sąlygomis mūsų mėsainiai, kaip ir visi kiti maisto produktai, gali suirti. Bet tam reikalingos būtent tam tikros sąlygos – drėgmė. Jei pakankamai drėgmės nėra, ar pačiame maiste, ar aplinkoje, bakterijos gali nesidauginti, todėl maistas greičiausiai nesuirs“.

Irimas nėra susijęs su chemikalais ar maistiniu medžiagų nebuvimu maisto produktuose – šis procesas priklauso būtent nuo drėgmės kiekio maiste ir nuo jo laikymo sąlygų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų