Minkšti ir purūs varškėčiai pagal Audronę: išeina tarsi bandelės

Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greitai, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs, tarsi bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 2×180 gr. varškės (9 %), 1–2 kiaušinių (1 didelio arba 2 mažų), 4–5 v.š. miltų, cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus arba lydyto sviesto kepimui

Visus recepte nurodytus produktus sumaišiau. Iš masės formavau apvalius varškėčius ir juos apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių. Vietoj cukraus varškėčius galite gardinti sutrintu bananu, įdėti džiovintų vaisių.


Rašyti komentarą...
P
Parapijiete
2021-07-31 13:06:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Patys primytiviausi kepti varškėčiai, ką čia publikuoti....
Atsakyti
-14

O
Ona
2021-07-31 17:31:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pagal toki receptą nebus varšlėčiai išsiputę,jie bus paprasti ,kieti kaip"valgykliniai".norint issiputusiu purių reikia įdėti manų kruopų.
Atsakyti
-13

J
Jolanta
2021-07-31 17:48:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Galvojau, kad koks įpatingas receptas bus...
Atsakyti
-13

SKAITYTI KOMENTARUS (18)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų