Mamos sugalvota gudrybė internautus paliko be žado: sutaupysite daug laiko virtuvėje

Mama pasidalino savo maža gudrybe, padedančia sutaupyti begalę laiko virtuvėje, o jos video įrašas su komentaru „lyg būčiau iššvaisčiusi daugybę metų“  žaibiškai paplito internete.

Kai virtuvėje maistui gaminti prireikia kalendrų ar petražolių, tenka po vieną lapelį skabyti nuo stiebo, sukapoti ir tik po to sumesti į ruošiamą maistą.

Socialiniame tinkle „TikTok“ vartotoja @Morielbethobertanner atskleidė daug paprastesnį būdą ir žmonėms jis nepaprastai patiko. Tinkle paplitus madingam iššūkiui pasidalinti gudrybėmis, tapusiomis „įprasta gyvenimo  praktika“, viena mama parodė, kaip ji ruošia petražoles pietų patiekalui, rašo mirror.co.uk

Vietoje įprasto pjaustymo peiliu ant lentelės, ji petražolės stiebą tiesiog pertraukė per burokų trintuvės skylutę. Video įraše matome, kaip lapeliai gražiausiai atsiskyrė nuo stiebo.

Įrašas buvo peržiūrėtas 1.1 milijono kartų ir palikta šimtai komentarų. „Genijus! Ką po galais aš dariau! Kalendra tikrai pralaimės mūšį”, − žavėjosi vienas komentatorius.

Tačiau ši idėja sužavėjo ne visus: „Kodėl jūs tai peršate? Reikia ir stiebo, kaip tik jame visas kvapas ir skonis. Kodėl jūsų nuomone žoles džioviname lapais žemyn, su stiebu?“.


Rašyti komentarą...
S
Severina
2021-03-30 11:31:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš tai paimu sena dalge prapjaunu pradalge kita, o tada ką noriu ta darau, galima sudziovint, galima ir visa glėbį į bacvinius suversti kam dar ta tarka reikalinga? nua senos tvarkos niekas nenorės maisto paimt į burna
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų