Nereikia slėpti: dažnai ji būna per kieta, sunkiai kramtoma. Vis dėlto, skaitytoja Vaida dalijasi savo mamos Genovaitės patarimu, kaip pagaminti kiaulieną, kad ši tiesiog ištirptų burnoje.
tv3.lt naujienų portalui ji rašė: „Niekaip negalėjau išvirti kiaulienos troškiniui, sriubai ar plovui, kad ji būtų minkštutėtė ir sultinga, vis gaudavosi tasi ir kieta.
Mama patarė, kad iš vakaro susipjausčiusi mėsytę ar net visą jos gabalą, įdėčiau į puodą su druskyte ir pipiriukais, o užvirusi, dar pavirčiau iki pusvalandžio.
Tada palikti mėsą per naktį tame pačiame puode, ji dar kurį laiką troškinsis. Kitą dieną – galima gaminti, ką tik nori. Net kiečiausia mėsytė bus minkštutėlė“, - dalijasi Vaida.