Kopūstų mišrainė žiemai: tokia skani, kad suvalgoma žaibiškai

„Kol kopūstai rūgsta ir laukia savo eilės, pasigaminau dar vieną nekaitintą mišrainę žiemai. Mišrainė skani ir gaivi. Darau jau ją žiemai keli metai. Labai greitai susivalgo, tad net nežinau, kaip ilgai ji gali stovėti šaldytuve“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Reikės: 3 kg kopūstų; 500 g morkų; galvutės česnako; 2 stiklinių vandens; 1 stiklinės cukraus; 1,5 stiklinės obuolių acto; 0,75 stiklinės aliejaus; 3 v. š. druskos.

Kopūstus supjaustome smulkiai peiliu ir arba sutarkuojame. Morkas nuskutame ir sutarkuojame. Česnaką susmulkiname. Išverdame marinatą, atvėsiname. Jį pilame ant daržovių, paslegiame ir laikome parą laiko vėsiai. Po 24 val mišrainę sudedame į stiklainius ir laikome šaltai.


Rašyti komentarą...
R
Rimas
2021-02-11 14:10:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ar ne per daug cukraus?
Atsakyti
-1

I
ITA
2021-02-11 15:11:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Laikosi menesį-puantro šaldytuve,ilgiau suminkstes ir bus neskani,as darau,tik nepilu vandens ir marinato nekaitinu,kopustus supjaustytus sugrudžiu kol atsiranda skyscio,panasiai sudedu visus ingrediantus ir stiklainiuose dedu i šaldytuva
Atsakyti
-2

v
violeta
2021-02-12 13:52:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
seniai darau tokia misraine
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų