Kopūstų mišrainė žiemai: tokia skani, kad suvalgoma žaibiškai

, Publikuota 2021.02.11 11:45

Ele 2021-02-18 20:30:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesveikuoliska   ATSAKYTI
violeta 2021-02-12 13:52:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
seniai darau tokia misraine   ATSAKYTI
Aud 2021-02-12 12:50:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
80 metu receptas   ATSAKYTI
ITA 2021-02-11 15:11:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Laikosi menesį-puantro šaldytuve,ilgiau suminkstes ir bus neskani,as darau,tik nepilu vandens ir marinato nekaitinu,kopustus supjaustytus sugrudžiu kol atsiranda skyscio,panasiai sudedu visus ingrediantus ir stiklainiuose dedu i šaldytuva   ATSAKYTI
Rimas 2021-02-11 14:10:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ar ne per daug cukraus?   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų