• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Man patinka vasaros derlių uždaryti į stiklainius. Moku ir mielai konservuoji pati. Stengiuosi vis išbandyti naujų receptų, kad tos daržovės nebūtų vienodo skonio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Man patinka vasaros derlių uždaryti į stiklainius. Moku ir mielai konservuoji pati. Stengiuosi vis išbandyti naujų receptų, kad tos daržovės nebūtų vienodo skonio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Iš normos užsipila 6 l stiklainiai agurkų.

Marinatas: 3 l vandens; 5 v. š. druskos; 1 st cukraus; 0,5 l acto; 1 a. š. ciberžolės; 4 skiltelės česnako; Krapų žiedai, Agurkai, pagal poreikį.

Agurkus nuplauname, nupjauname galiukus. Stiklainius švariai išplauname, iškaitiname. Į puodą supilame vandenį, sudedame cukrų, druską, ciberžolę, krapų žiedynus, griežinėliais pjaustytas česnako skilteles. Užverdame marinatą. Krapus išgriebiame, supilame actą.

Dar kartą užverdame. Dedame trumpas  agurkus,  kad jie nusikaitintų. Sudedame į stiklainius. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame stiklainius. Apverčiame dangteliais žemyn  ir užklojame storu rankšluosčiu. Leidžiame pilnai atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų