• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uch, čia taip ūkiškai, bet labai skaniai. Kartais toks maistas – geriau už bet kokį restoraną. Nes išties geriausias restoranas – namuose. Aš esu už naminį, skanų maistą. O Jūs?“, – rašo tinklaraščio Kviečiu į virtuvę autorė Ingrida.

Uch, čia taip ūkiškai, bet labai skaniai. Kartais toks maistas – geriau už bet kokį restoraną. Nes išties geriausias restoranas – namuose. Aš esu už naminį, skanų maistą. O Jūs?“, – rašo tinklaraščio Kviečiu į virtuvę autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos: 2. Užtruksite apie 20 min. Reikės: 6 – 8 bulvės; 1 kiaušinis; žiupsnis druskos; žiupsnis juodųjų pipirų; žiupsnis džiov. raudonėlio; aliejaus kepimui.

Patiekti: kastinys; 1 silkės filė; sauja salotų lapelių; 2 pomidorai; pundelis laiškinių česnakų.

Bulvinių blynų receptas

Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame per burokinę tarką. Įmušame kiaušinį, pagardiname druska, pipirais ir džiov. raudonėliu. Bulvių masę gerai išmaišome. 

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynus, kol gražiai apskrus ir iškeps.

Ant dar šiltų blynų tepame kastinio, dedame po kelias juosteles silkės filė. Šalia patiekiame salotų ir pomidorų. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų