• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmosiomis pavasario savaitėmis pievose galima pastebėti akį rėžiančius geltonumus. Jose augančios kiaulpienės ne tik traukia žvilgsnius, bet gali būti ir puikus ingredientas naminei uogienei. Netikite? Išbandykite patys!

22

Pirmosiomis pavasario savaitėmis pievose galima pastebėti akį rėžiančius geltonumus. Jose augančios kiaulpienės ne tik traukia žvilgsnius, bet gali būti ir puikus ingredientas naminei uogienei. Netikite? Išbandykite patys!

REKLAMA

Kiaulpienių uogienei reikės: saujos pienių (jų vadinamųjų galvučių), 700 g cukraus, vienos citrinos sulčių.

Gaminimas:

Paimkite puodą, suberkite į jį cukrų ir kaitinkite tol, kol cukrus paruduos ir virs sirupą primenančiu skysčiu.

Tuomet sudėkite pienių galvutes ir įpilkite citrinos sulčių.

Virkite apie 20-25 min. Kai uogienė atvės, išimkite pienių žiedus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų