Irina atskleidė geriausią raugintų agurkų receptą: ragausite jau rytoj

„Turbūt visi jau esam pasiilgę šviežiai raugintų, traškių, krapais bei česnakais kvepiančių agurkėlių. Mes jau pasiraugėm, bet deja, dar kol kas ne iš savo lysvių...“, – rašo tinklaraščio „Vakavimas.lt“ autorė Irina.

Šiam receptui pasigaminti Jums reikės: 2 kg agurkų; 1,5 litro vandens; 2 v.š druskos; 4 česnakų skiltelės; krapų, juodųjų serbentų bei vyšnių lapų ir krienų. Irina priduria, kad kartais įdeda gabaliuką aštraus pipiro, keletą baziliko ar gelsvės lapelių.

Raugintų agurkų receptas

„Sluoksniais viską sudėjau į indą ir užpyliau šaltu vandeniu. Galima įdėti pusę riekelės juodos duonos, tuomet greičiau įrūgsta. Švelniai įrūgus, laikau šaldytuve“, – gaminimo eigą pasakoja ji.

O jeigu norisi agurkus skanauti jau kitą dieną, pasinaudokite šiuo patarimu – viską darykite taip pat, tik pabaigoje naudokite ne šaltą, o verdantį vandenį. Praėjus 12 valandų jau galėsite mėgautis šviežiai raugtais agurkais.

Šaltinis: „Vakavimas.lt“


Rašyti komentarą...
J
Jamina
2021-06-17 16:12:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
O ką čia naujo parašė, visi taip raugia
Atsakyti
-3

A
Adelė.
2021-06-17 17:57:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nieko naujo senas receptas
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų