REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi pačių skaniausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca prodė, kaip pasigaminti sotų pusryčių sumuštinį su rikotos užtepėle, kurį norėsis gaminti vėl ir vėl.

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi pačių skaniausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca prodė, kaip pasigaminti sotų pusryčių sumuštinį su rikotos užtepėle, kurį norėsis gaminti vėl ir vėl.

REKLAMA

Šis sumuštinis puikiai tiks savaitgalio ar darbo dienos pusryčiams. Greitai pagaminamas, gardus sumuštinis patiks visiems, tad norėsis pakartoti.

Sotus pusryčių sumuštinis su rikotos užtepėle

Reikės: „Agotos“ 45% sėklų duonos; sviesto; 2 v. š. rikotos sūrio; druskos; pipirų; 3 vnt. Kiaušinių; saujos saulėje džiovintų pomidorų; rozmarino.

Ant keptuvėje išlydyto sviesto paskrudinkite duonos riekeles. Įmuškite 3 kiaušinius ir kepkite ant vidutinės temperatūros, maišydami. Pagardinkite druska ir pipirais.

Trintuvo pagalba susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus ir rozmariną. Į gautą masę įdėkite rikotos sūrio ir vėl gerai išmaišykite. Užtepėlę tepkite ant duonos, dėkite iškeptus kiaušinius ir puoškite šviežiu baziliku. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų