Edita rekomenduoja daržovių marinatą su lengva rūgštele: skubėkite išbandyti

„Noriu pasiūlyti labai paprastą ir be galo skanų marinatą, kuris turi malonią rūgštelę. Užpilti marinatu galite bet kokias mėgstamas daržoves – agurkus, pomidorus, paprikas, šparagines pupeles ir pan.“, – sako tinklaraščio autorė.

Reikės: 1 l vandens; 1 v.š. druskos; 4 v.š. cukraus; 100 g acto (9%); prieskonių (lauro lapelių, pipirų mišinio, garstyčių grūdelių ir pan.).

GAMINIMAS

Išvardintus ingredientus sudedame į puodą. Kai užvirs ir ištirps druska bei cukrus, marinatas paruoštas. Stiklainiukus išplaukite, iškaitinkite orkaitėje.

Sudėkite daržoves ir užpilkite marinatu. Užsukite dangtelius ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Perneškite į vėsią patalpą ir kai tik bus noras, patiekite prie mėgstamo patiekalo.

Šaltinis: Oditėlės blogas


Rašyti komentarą...
V
VALERIJA
2021-08-23 23:34:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
GERAS RECEPTAS...TIK JI IR NAUDOJU
Atsakyti
0

N
Nijolė
2021-08-26 15:49:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
Druskos 1v.šaukšta su kaupu Cukraus tik 2v.šaukštus ir acto 50 ml.pats geriausias marinatas,bet kokiom daržovėm marinoti.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų