Atrado skaniausią čirvinių blynų tešlą: tobulą skonį suteiks 1 ingredientas

„Man pačiai tokie blynai visada bus čirviniai blynai, nors šiomis dienomis jie ganėtinai dažnai yra pavadinami vafliais. Labai knietėjo išbandyti elektrinę jų keptuvę, ir labai norėjos įtarkuoti obuolio. Eksperimentus aš mėgstu“, – sako recepto autorė.

Ingredientai blynams: 2 kiaušiniai; 1 valg.š. grietinės; 2 valg.š cukraus; 1 arbat.š. vanilinio cukraus; 2 stiklinės miltų; 2 stiklinės pieno; 2 valg.š. aliejaus; 1 didelis obuolys; žiupsnelis druskos.

Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Dėkite grietinę, pilkite pusę pieno bei išplakite. Tuomet suberkite išsijotus miltus: išplakite, supilkite likusį pieną, aliejų išplakite. Įmaišykite burokinės tarkos pagalba sutarkuotą obuolį.

Tada specialią elektrinę arba senovinę vartomą keptuvę įkaitinkite, dėkite tešlos ir kepkite. Patiekite ir skanaukite!

Patarimas: Karštų blynų vieno ant kito aš pati nededu, kad šie nesuminkštėtų, vėsinu ant grotelių. Tik kai atvėsta sudedu vieną ant kito. Nerealiai patiko. Truputį traškus viršus bei lengvas obuolio prieskonis viduje.

Šaltinis: worldrecipes.eu


Rašyti komentarą...
A
Aha
2021-08-21 15:41:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ot atradimas! Užpatentuok Tv3.
Atsakyti
0

Žiema
2021-08-21 19:52:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jau 40 metų močiutė kepa tokius blynus.
Ot recepta atrado.
Atsakyti
0

J
Jurgita
2021-08-22 15:00:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
Man prilimpa,susidrasko...kepu ant dujines
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų