Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kartais norisi ir taip“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kartais norisi ir taip“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 6. Užtrukite apie 15 min: 3 rūkyti vištienos ketvirčiai; 400 g konservuotų pievagrybių; 300 g konservuotų ananasų; 1 poras; Majonezo, pagal poreikį; Pundelis laiškinių česnakų.

Mišrainės receptas

Vištieną supjaustome gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, ananasus kubeliais, porą žiedais. Mišrainę maišome su majonezu. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais. 

ojezau kas cia do jovalas
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų