Porcijos 4 – 6. Užtruksite apie 10 min: 1 šviežias kopūstas; 2 morkos; 2 agurkai; Pundelis ridikėlių; Pundelis svogūnų laiškų.
Padažui: 2 v. š. majonezo; 2 v. š. grietinės; 1 v. š. grūdėtų garstyčių.
Kopūstą supjaustome ruoželiais, ridikėlius smulkiais šiaudeliais, morkas ir agurkus su spec. skustuku ilgais šiaudeliais, svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome. Gardiname padažu sumaišytu iš majonezo, grietinės ir garstyčių.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!