Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Receptą ne kartą esu publikavusi, todėl kai kuriems sekėjams jį tik primenu, o su naujais sekėjais dalinuosi. Mieliniai blynai gaunasi minkšti, purūs ir labai gardūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Receptą ne kartą esu publikavusi, todėl kai kuriems sekėjams jį tik primenu, o su naujais sekėjais dalinuosi. Mieliniai blynai gaunasi minkšti, purūs ir labai gardūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 450 g miltų, 7 g sausų mielių, 500 ml šilto pieno, 2 kiaušinių, 3 v.š. cukraus, žiupsnelio druskos, 150 g razinų ir džiovintų spanguolių, aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga

Į dubenį su miltais subėriau sausas mieles, cukrų ir druską. Išmaišiau. Kiaušinius suplakiau su šiltu pienu ir supyliau į miltus, įmaišiau verdančiu vandeniu nuplikytas razinas, džiovintas spanguoles.

Viską išmaišiau ir uždengusi pastačiau šiltai 30 minučių, kad masė pakiltų. Beliko kepti mielinius blynus. Kepiau keptuvėje su aliejumi, juos pavartant ir apkepant iš abiejų pusių iki visiškai iškeps. Skanaus!

 

“Atskleidė”… Receptas geras, bet kaip mane knisa šito nesveiko portalo “atskleidimai” visokie. Žodynas kaip trimečių. Tik skleidžia ir skiedžia viską. Susitirštinkit smegenis portalo rašytojai…
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų