REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Senai planavau pagaminti troškintus karbonadus. Tai mano žento Močiutės receptas, už kurį esu labai dėkinga. Vis tik ne veltui vaikai taip giria šį firminį Močiutės receptą. Troškinti karbonadai išties labai labai gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Senai planavau pagaminti troškintus karbonadus. Tai mano žento Močiutės receptas, už kurį esu labai dėkinga. Vis tik ne veltui vaikai taip giria šį firminį Močiutės receptą. Troškinti karbonadai išties labai labai gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: ~0,5 kg vištienos šlaunelių mėsos, 12 kiaušinių, 12 morkų, 12 svogūnų, česnakinių paukštienos prieskonių, česnakinių pipirų, persilado, prieskoninių žolelių, džiūvesėlių pipirų ir druskos, lydyto sviesto, aliejaus kepimui.

Vištienos šlaunelių mėsą virtuviniu plaktuku kiek paploninau ir pagardinau prieskoniais. Kiekvieną kepsnelį mirkiau kiaušinio plakinyje ir paniravau džiūvesėliuose. Karbonadus iškepiau keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių.

Puode, ant lydyto sviesto, pakepinau pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir burokine trintuve tarkuotas morkas. Ant viršaus sudėjau vištienos karbonadus, įpyliau vandens, pagardinau druska, prieskoninėmis žolelėmis ir troškinau ~ 12 15 min. Garnyrui bulvių košė ir burokėlių salotos. Gardumėlis ir ne kitaip. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų