Atrado šašlykų marinatą vos per 30 minučių: Odeta rekomenduoja išbandyti

„Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 2 šaukštai dž. bazilikų, 2 šaukštai dž. raudonėlių, 1 šaukštelis maltų baltųjų pipirų, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas dž. petražolių, 1 šaukštas maltos paprikos, 1 šaukštelis česnakinės druskos, 1 šaukštelis smulkintų dž. pomidorų.

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome nemažais gabalais. Ištriname prieskoniais ir leidžiame pasimarinuoti apie 30 minučių.Veriame ant iešmų ir kepame.Valgėme su gaiviomis salotomis.

 


Rašyti komentarą...
R
Rima
2021-06-24 06:36:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kad čia nieko naujo !
Atsakyti
-1

M
Mėsėdis
2021-06-24 12:00:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nugarinė? Sultinga? Išbandysiu, bet netikiu.
Atsakyti
-1

V
Virejas
2021-06-25 10:18:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nugarinė, kumpis tai tikrai ne šašlykas skirta mesa(sausa) geriausia šašlykas išeis iš sprandinė ir priekinės menties
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų