Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grybautojus jau po truputį ėmė džiuginti pirmieji grybų laimikiai miške. Todėl nieko nelaukiant dalijamės su jumis voveraičių receptu, kuris nukels jus atgal į vaikystę. 

Grybautojus jau po truputį ėmė džiuginti pirmieji grybų laimikiai miške. Todėl nieko nelaukiant dalijamės su jumis voveraičių receptu, kuris nukels jus atgal į vaikystę. 

REKLAMA

Ingredientai: 500 gramų voveraičių; 75 gramų sviesto; 1 valgomojo šaukšto miltų; 1 svogūno; 400 mililitrų grietinėlės; druskos; pipirų; bulvių.

Iš pradžių voveraites maždaug 5 minutes apkepame 50 gramų svieste. Pagardiname pipirais. Sudedame 25 gramuose sviesto apkeptą susmulkintą svogūną ir ant nedidelės ugnies troškiname dar maždaug 10 minučių.

Po to nupilame į puodelį voveraičių skystį. Įmaišome į jį miltus bei supilame atgal į voveraites. Išmaišome bei supilame grietinėlę. Pagardiname druska bei užviriname.

Galiausiai patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų