Vilnietė Aurelija sako, kad jos anyta jai pakuždėjo vieną gudrybę, kuria ji nuo šiol naudojasi kaskart, nusipirkusi arba gavusi didesnį kiekį žalumynų.
Daržovių marinatas: paragavus, nesinorės sustoti
(10 nuotr.) Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Marinuoti svogūnai be acto (nuotr. asm. archyvo)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (nuotr. 123rf.com)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Agurkėlių marinatas (nuotr. ebaumsworld.com)
Pasak jos, šis triukas tinka tiek krapams, tiek petražolėms, tiek kitiems žalumynams, kurių neįveikiate suvalgyti vienu kartu.
Taigi, tereikia juos įmerkti į stiklinę su vandeniu ir tada įstatyti į šaldytuvo dureles. Užtikriname, krapai šviežutėliai išsilaikys beveik dvi savaites!
REKLAMA